Först ut i våra medarbetarporträtt är vår fantastiska kollega Paola Pilotti som jobbar som bemanningskoordinator på vårt kontor i Stockholm.

 

Hur påbörjades din resa med People Partner?

Min kusin, som då jobbade som konsult på People Partner, tyckte att jag hade passat perfekt som eventpersonal och sa åt mig att jag borde söka jobbet. Mitt första jobb var ett event ute på Vaxholm för Spotify och jag tyckte direkt att det var så himla kul!

När jag efter en tid hade jobbat ett antal uppdrag så blev jag en dag inkallad till huvudkontoret för att prata med VDn Malin och jag var jätteorolig att jag hade gjort något fel. Men när jag kom in på kontoret så frågade hon om jag skulle vilja börja jobba som bemanningskoordinator och sedan dess har jag varit här vilket känns helt fantastiskt.

 

Vad är det bästa med att jobba på People Partner?

Det känns som att de flesta av mina vänner och bekanta har den klassiska ”söndagsångesten” varje vecka och inte vill gå till jobbet, men jag har aldrig känt så och det tycker jag är så otroligt skönt. Jag älskar att jobba här och även om vissa veckor är mer hektiska än andra så vet jag att mina kollegor alltid ställer upp och ser till att vi får jobbet gjort tillsammans.

 

Vad skulle du säga skiljer People Partner från andra bolag i branschen?

Det skulle jag säga är vår kontakt med konsulterna och förståelsen för vad våra kunder vill ha. Våra projektledare kommer alltid från branschen som de jobbar mot och vi bemanningskoordinatorer ser till att hela tiden hålla kontakt med konsulterna. Så när en kund hör av sig till oss så lägger vi inte ut en annons och tar första bästa eller låter konsulterna helt själva boka upp sig på jobb, utan vi handplockar de personer som vi tror passar absolut bäst för jobbet.

 

Hur skulle du beskriva People Partners kultur?

Så fort man går in på kontoret så möts man av glada kollegor vilket såklart gör att jag blir glad av att vara här och det är väldigt högt i tak, så det blir mycket skratt. Alla som jobbar här är väldigt olika, men vi är ändå väldigt lika i det att vi alla har ett driv och ett engagemang som smittar av sig så vi alltid ser till att få jobbet gjort som ett team.

Alla har det där lilla extra och det gör det så otroligt kul att jobba här.

 

Vilka skulle du säga är de roligaste projekten du har jobbat på?

För mig var två av de mest hektiska, roliga och lärorika uppdragen projekt tillsammans med Mercedes och Skoda. Det var stora projekt där vi hade runt fyrtio konsulter ute på jobbet varje dag under en längre period. Det som var så roligt var att jag fick ta mycket ansvar och se till att allt flöt på smidigt med våra konsulter. Vi hade personal ute på hela Arlanda, på flera hotell och även på ett event på Artipelag.

En annan favoritkund är Silja Line som när de fyllde 60 år hade ett stort event som vi bemannade. De är så grymt bra på aktiveringar och på eventet hade de ett enormt bollhav där folk hoppade omkring och rouletthjul på väggarna, sånt tycker jag alltid är kul!

 

Kan du beskriva din roll med ett ord?

Fantastisk!!