Nu skall ni få lära känna vår fantastiska kollega Kimberly, bemanningskoordinator inom skönhet på vårt kontor i Stockholm.

 

Hur kommer det sig att du hamnade på People Partner?

Jag höll precis på att avsluta min utbildning till make-up artist när jag satt på en strand i Filipinerna och såg att People Partner sökte just make-up artister. Jag hörde av mig direkt och så fort jag kom hem till Skåne efter semester så fick jag gå på en intervju uppe i Stockholm. Någonting måste jag ha gjort rätt för 30 minuter efter intervjun fick jag en förfrågan från People Partner om att jobba som säljstöd i en butik.

Några månader efter det så blev jag tillfrågad om jag ville hoppa in ett par dagar på heltid och hjälpa till med att bemanna make-up artister åt våra kunder. Ett par dagar blev ett par veckor och sen blev det officiellt på heltid.

 

Varför passar det dig att jobba på People Partner?

Jag har alltid sagt att jag är alldeles för kreativ för att sitta på kontor och jag var lite orolig för det när jag tog jobbet här. Men mitt jobb är så otroligt socialt och kreativt då jag hela tiden har kontakt med nya människor och varumärken och dessutom får vara med mycket ute på fält själv. Det funkar hur bra som helst och jag tror att jag har världens roligaste kontorsjobb!

 

Vad tror du att People Partner gör som skiljer oss från andra, liknande, bolag?

Vår kvalitet. Vi är grymma på att kvalitetssäkra våra konsulter eftersom vi har så nära kontakt med dem på daglig basis. Jag känner till varenda make-up artist vi har i vårt nätverk och vet verkligen vad de går för och det gör att vi vet exakt vilken konsult som är rätt för vilket jobb. Med tanke på hur nära vi är med våra konsulter så känner de sig alltid sedda, vilket gör att de ställer upp när vi kommer med sista minuten-uppdrag.

 

Vad kan du säga om People Partners kultur?

Känslan jag fick när jag kom in på kontoret första gången var att ”jag vill vara här, jag vet inte vad jag ska göra. Men jag vill vara här”. Det och att jag varje dag känner att jag lär mig något nytt och att jag vet att mina kollegor alltid ställer upp för mig oavsett vad som händer.

 

Har du något favoritprojekt du kan berätta om?

Det absolut roligaste projektet var när vi gjorde melodifestivalen tillsammans med Coop som var huvudsponsor. Det var så himla lärorikt att vara med i hela processen innan, under och efter festivalen. Melodifestivalen är ju alltid kul men just att få vara med ”behind the scenes” och att få vara med på plats var helt fantastiskt.

Sen älskar jag ju alla våra skönhetskunder där jag får möjlighet att djupdyka i olika varumärken och representera kunder som jag alltid tyckt om!

 

Kan du beskriva din roll med ett ord?

Får jag bara säga ett? Okej: Engagerande!