Hur kommer det sig att du hamnade på People Partner?

Kajsa: Jag blev tipsad av en vän att man kan jobba extra hos people partner, så jag sökte och fick jobbet! Jag hann jobba både som maskot och värdinna sedan efter 2 månader frågade Malin om jag var intresserad av att jobba på kontoret istället och då tackade jag ja.

Amanda: Malin rekryterade mig till ett företag som heter Xperience group och vi delade lokaler med People partner. Så parallellt med den tjänsten så avlastade jag People partner med Ekonomi uppgifter.  Jag var hela tiden intresserad av att jobba på People partner och mailade därför Malin om mitt intresse och sedan efter en tid fick jag en tjänst som projektledare.

 

Varför passar det dig att jobba på People Partner?

Kajsa: Jag gillar friheten under ansvar. Jag gillar att jag har ett stort inflytande och varit här en längre tid och därmed fått möjligheten att vara med o utveckla företaget.

Även att ingen dag är den andra lik, ena dagen är jag expert på tandkräm och nästa dag är jag grym på att koordinera resor för personal som ska jobba på turné runt om i Sverige. Jag gillar även att Malin varit så noga med att rekrytera personal till vårt kontor där alla har en egen spetskompetens.

Amanda: Jag är en person som gillar att utmanas och utvecklas. Det är endast jag som sätter mina gränser och det tillsammans med att jag ofta får lösa problem med ett positivt tänkande gör att jag ständigt utvecklas och utmanas. Jag uppskattar att kompentensen som varje person här på kontoret besitter tas tillvara på.

 

Vad tror du att People Partner gör som skiljer oss från andra, liknande, bolag?

Kajsa: Vi lever kvar i’’start up’’ andan – vi tar allt lika seriöst som vi gjorde på vårt första uppdrag. Vi tackar aldrig nej och ingenting är viktigare än det andra. Vi ser verkligen bara möjligheter i alla uppdrag. Vi har även förmånen att arbeta ute på fält ibland och därmed hela tiden uppdaterar oss i vad som krävs ute på plats.

Amanda:  Vi är personliga, vi är oss själva och alla jobbar väldigt individuellt men samtidigt väldigt samspelt med kunden. Vi skapar ett tätt samarbete tillsammans med kunden för att kunden skall få bästa möjliga upplevelse och genomförande.  Från mail till slutförande.

 

Vad kan du säga om People Partners kultur?

Kajsa: Högt i tak. Vi är arbetsmyror som har lätt till skratt. Vi respekterar varandras tid och olikheter samt kundens tid.

Amanda: Vi har en lekfull miljö med stort ansvar. Vi alla är överens om att vi ska ha kul på jobbet och vi kan därmed bryta av en tuff period med lite snusdose curling på jobbet.

 

Har du något favoritprojekt du kan berätta om?

Kajsa:  Bra val för hälsan turnén tillsammans med Orkla. Där fick jag en tanke och budget att utgå ifrån och kunde därefter skapa ett event utefter våra erfarenheter och möjligheter.

De var koordinering av event, bilar, butiksbesök, kläder och vinster. Ett otroligt roligt projekt!

Amanda: Samsung – det är så omfattande. Mycket koordinering, projektledning samt stor personalomfattning. Det är också kul att eventet varit återkommande samt spridit sig till hela norden. Vi har fått vara med från start med brainstorming till genomförande, vilket har gjort att eventet blivit väldigt lyckat. Jag är så stolt över att projektet gått från en period med demo på Mall of Scandinavia till att vi nu kör demo i hela Norden.

 

Kan du beskriva din roll med ett ord?

Kajsa (Operativ chef):  Berg och dalbana

Amanda (Projektledare):  Problemlösare