Visste du att vi på People Partner också är experter på bemanning och koordinering av event inom skönhet?

På vårt kontor i Stockholm har vi ett team på 3 personer som är specialiserade på just skönhet. Detta team jobbar med att koordinera alla våra event som har med skönhet att göra, det kan vara allt från att du som kund behöver en makeupartist i Pajala för ett butiksevent till en makeupartist i Ystad för en mässa.

Vi har hjälpt våra kunder att finna makeupartister i de minsta orterna i Sverige till de mest tätbefolkade. Vi hjälper er med att ordna både säljstöd i butik till en expert inom makeup för fotografering eller film.

Teamet består av utbildade makeup artister, butikschefer, butiksäljare, frisörer, spaterapeuter och nagelspecialister. Vi har sammansatt detta teamet för att du som kund ska få ett team som är experter på sitt område. Team skönhet kan därför alltid garantera dig att konsulten som blir bokad på ditt uppdrag gått igenom en rad olika steg där vi kollat både utbildningsdiplom, tidigare erfarenheter samt möte personligen med oss. Vårt team besöker månadvis olika orter för att ständigt uppdatera vår konsultbas och därmed alltid leverera ambitiösa konsulter som brinner för makeup, hår, doft, naglar eller hud.

Har ditt varumärke ett behov av att skapa en försäljningsökning i butik, marknadsföra er på ett event, mässa eller vet du kanske inte riktigt vad ni vill skapa för event? Vi hjälper er med allt – om så bara att bolla ideér!

 

Extrapersonal

Eventpersonal

Extrapersonal