Eventpersonal

Varför ska du som kund använda oss på People Partner?

Vi på People Partner är specialister på bemanning och rekrytering.
Det är vi för att vi har ett antal skräddarsydda affärsområden utarbetade efter våra egna arbetslivserfarenheter och kunskaper.
På så sätt kan vi skräddarsy det perfekta upplägget och handplocka den rätta personalen tillsammans med dig som kund.

Framgångsrika företag idag är snabbfotade, mobila och flexibla och efterfrågan på tillfälliga resurser fortsätter att öka. Arbetsbelastningen på många företag varierar kraftigt och kompetensbehoven likaså. När organisationer kan anpassa personalstyrkan efter det faktiska behovet kan det påverka lönsamheten. Men att rekrytera rätt personal kräver tid och kompetens, det har vi på People Partner. Vi jobbat ständigt också med att utveckla och anställa befintlig personal och på så sätt kan vi alltid lösa kompetent personal till ditt företag på kort tid.

Vi identifierar och löser ditt kompetensbehov inom framförallt event, service, administrationi, marknadsföring och försäljning. Hos oss hittar du både taktiskt och strategisk kompetens på såväl junior som senior nivå.

Våra 45 000 konsulter är utspridda över hela Sverige och Norge vilket gör att vi kan jobba rikstäckande och på nordisk basis. Det främjar både andra regioner utanför storstäderna, sparar på miljön samt minimerar tid- och resekostnader för våra kunder. Vi arbetar snabbt och effektivt med rekrytering av nya konsulter och hos oss stannar man gärna. Vi ser alltid till att rätt person hamnar på rätt plats vid rätt tillfälle. Vi utbildar, coachar och kvalitetssäkrar all vår personal. 

Vi lägger mycket tid och kärlek på våra konsulter i form av utveckling, interna och externa utbildningar, vi kommunicerar och håller en god och uppdaterad dialog med våra konsulter dagligen.  För oss är det viktigt att även konsulterna som är i andra städer än våra kontor känner sig lika sedda och uppmärksammade som de konsulter som besöker vårt kontor dagligen.

 

Så, behöver ni personal men inte riktigt vet vad ni söker eller behöver ni hjälp med bemanning och koordinering av ett event?
Vi hjälper er att identifiera behovet och ta fram den bästa lösningen för just er!