Erbjudande

Affärsområden

  • Event- och demopersonal, värdar & värdinnor
  • Make up-artister och hudterapeuter
  • Receptionister och ekonomiassistenter
  • Produktions- och projektledare
  • Servispersonal, bartenders och baristor
  • Rodd- och riggpersonal
  • PR, marknad och försäljning
Bemanning

Vi erbjuder uthyrning av personal efter dina specifika krav och önskemål. Det innebär att vi hittar rätt medarbetare och tar fullt personalansvar till ett pris där lön, sociala avgifter, försäkring och administration redan ingår. Vår bemanningstjänst har 99 % nöjda kunder och passar perfekt för tidsbegränsade uppdrag vid speciella tillfällen eller tillfälliga toppar.
Vi säkerställer högsta kvalitet och sköter planering, schemaläggning samt all löneadministration. När uppdraget är slutfört får du en rapport där du enkelt tar del av alla resultat.

Rekrytering

People Partner erbjuder utöver korttidsbemanning även traditionell rekrytering av tillsvidaretjänster och långtidsuthyrning. Tack vare vårt eget breda kontaktnät och branscherfarenhet har vi förståelse för vad våra uppdragsgivare behöver. Vi arbetar utifrån en effektiv urvalsprocess med målet att säkra en perfekt kandidat till ditt företag. En rekrytering för oss handlar om att tillföra er organisation rätt kompetens men också rätt personlighet. Med vår personalpool har vi en nära och ofta långvarig relation till våra konsulter vilket medför att vi kan utföra rekryteringar till ett rimligt pris. Konkurrensen om kompetent personal är stenhård och vi hjälper också till att göra din organisation så attraktiv som möjligt när vi rekryterar. Allt för att underlätta för er som kund.

Vi erbjuder även möjlighet att först testa en sökande genom att hyra in personen som konsult via oss. Vi vet hur du hittar rätt person, utifrån dina krav och önskemål.

Frågor eller funderingar?

Kontakta – Maximilian@peoplepartner.se / +467 352 89 865