Välkommen till People Partner!
Hur kan vi underlätta för dig?

Hej!

Välkommen till People Partner – vi är specialister på bemanning och rekrytering. Men framförallt hjälper vi dig och ditt företag att spara tid!

Framgångsrika företag idag är snabbfotade, mobila och flexibla och efterfrågan på tillfälliga resurser fortsätter att öka. Arbetsbelastningen på många företag varierar kraftigt och kompetensbehoven likaså. När organisationer kan anpassa personalstyrkan efter det faktiska behovet kan det påverka lönsamheten. Men att rekrytera rätt personal kräver tid och kompetens, det har vi på People Partner.

Vi identifierar och löser ditt kompetensbehov inom framförallt event, service, ekonomi, marknadsföring och försäljning. Hos oss hittar du både taktiskt och strategisk kompetens på såväl junior som senior nivå.

Våra 45 000 konsulter är utspridda över hela Sverige och Norge vilket gör att vi kan erbjuda personal lokalt. Det främjar både andra regioner utanför storstäderna, sparar på miljön samt minimerar tid- och resekostnader för våra kunder. Vi arbetar snabbt och effektivt med rekrytering av nya konsulter och hos oss stannar man gärna. Vi ser alltid till att rätt person hamnar på rätt plats vid rätt tillfälle. Vi utbildar, coachar och kvalitetssäkrar all vår personal. 

Kort sagt: Vi gör allt för att leverera skräddarsydda lösningar för att hjälpa just ditt företag.

Senaste jobben

KEY ACCOUNT MANAGER

Vi söker för kunds räkning en Key Account Manager till en växande Event –och reklambyrå. Byrån verkar främst inom film –och biografbranschen.

Läs mer här

PROJECT COORDINATOR

Vi söker en engagerad och proaktiv Project and communications coordinator till ett spännande internationellt företag i centrala Stockholm!

Läs mer här

OFFICE MANAGER

Vi söker nu för kunds räkning en Office Manager till en kul byrå i centrala Stockholm!

Läs mer här

Senaste blogginläggen

Årets julklapp

Vi på People Partner bestämde oss för att i år donera pengar till ett välgörande ändamål istället för att lägga pengarna på julklappar till varandra.

Vad gör People Partner?

Tillsammans med JobAssigner har vi gjort en kortfilm som sammanfattar vad vi på People Partner kan erbjuda.

Vi har blivit ISO-certifierade!

People Partner är nu äntligen ISO-certifierade och det helt utan anmärkningar. Vi har alltid värnat om dessa frågor så vi visste att vi håller hög kvalitet i vår styrning kring kvalitets- och miljöfrågor, ändå sååååå härligt att få ett riktigt bevis på det!

Senaste från @peoplepartner