Välkommen till People Partner!
Hur kan vi underlätta för dig?

Hej!

Välkommen till People Partner – vi är specialister på bemanning och rekrytering. Men framförallt hjälper vi dig och ditt företag att spara tid!

Framgångsrika företag idag är snabbfotade, mobila och flexibla och efterfrågan på tillfälliga resurser fortsätter att öka. Arbetsbelastningen på många företag varierar kraftigt och kompetensbehoven likaså. När organisationer kan anpassa personalstyrkan efter det faktiska behovet kan det påverka lönsamheten. Men att rekrytera rätt extrapersonal kräver tid och kompetens, det har vi på People Partner.

Vi identifierar och löser ditt kompetensbehov inom framförallt event, service, ekonomi, marknadsföring och försäljning. Hos oss hittar du både taktiskt och strategisk kompetens på såväl junior som senior nivå. Kompetent event personal med rätt personlighet för dit event.

Våra 45 000 konsulter är utspridda över hela Sverige och Norge vilket gör att vi kan erbjuda personal lokalt. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm, vi finns också i Göteborg, Oslo och Helsingfors samt har ett utbrett och upparbetat nätverk i Danmark. Det främjar både andra regioner utanför storstäderna, sparar på miljön samt minimerar tid- och resekostnader för våra kunder. Vi arbetar snabbt och effektivt med rekrytering av nya konsulter och hos oss stannar man gärna. Vi ser alltid till att rätt person hamnar på rätt plats vid rätt tillfälle. Vi utbildar, coachar och kvalitetssäkrar all vår personal. 

Kort sagt: Vi gör allt för att leverera skräddarsydda lösningar för att hjälpa just ditt företag.
Senaste jobben

DIGITAL PRODUCTION MANAGER

På uppdrag av Cheil Nordics söker vi nu efter dig som letare efter en ny utmaning i din roll som Produktionsledare!

Läs mer här

ADMINISTRATÖR

Vi söker en strukturerad och lösningsorienterad Administratör till ett nytt och växande bolag!

Läs mer här

VISUMADMINISTRATÖR

På uppdrag av Visumservice söker vi nu dig som vill jobba i ett ungt, socialt och drivet team med goda möjligheter att utvecklas och bygga en internationell karriär som Visumadministratör!

Läs mer här

Senaste blogginläggen

Experter inom skönhet

Visste du att vi på People Partner också är experter på bemanning och koordinering av event inom skönhet?

Lär känna Kajsa I & Amanda

Jag blev tipsad av en vän att man kan jobba extra hos people partner, så jag sökte och fick jobbet!

Årets julklapp

Vi på People Partner bestämde oss för att i år donera pengar till ett välgörande ändamål istället för att lägga pengarna på julklappar till varandra.

Senaste från @peoplepartner