Välkommen till People Partner!
Hur kan vi underlätta för dig?

Hej!

Välkommen till People Partner – vi är specialister på bemanning och rekrytering. Men framförallt hjälper vi dig och ditt företag att spara tid!

Framgångsrika företag idag är snabbfotade, mobila och flexibla och efterfrågan på tillfälliga resurser fortsätter att öka. Arbetsbelastningen på många företag varierar kraftigt och kompetensbehoven likaså. När organisationer kan anpassa personalstyrkan efter det faktiska behovet kan det påverka lönsamheten. Men att rekrytera rätt personal kräver tid och kompetens, det har vi på People Partner.

Vi identifierar och löser ditt kompetensbehov inom framförallt event, service, ekonomi, marknadsföring och försäljning. Hos oss hittar du både taktiskt och strategisk kompetens på såväl junior som senior nivå.

Våra 45 000 konsulter är utspridda över hela Sverige och Norge vilket gör att vi kan erbjuda personal lokalt. Det främjar både andra regioner utanför storstäderna, sparar på miljön samt minimerar tid- och resekostnader för våra kunder. Vi arbetar snabbt och effektivt med rekrytering av nya konsulter och hos oss stannar man gärna. Vi ser alltid till att rätt person hamnar på rätt plats vid rätt tillfälle. Vi utbildar, coachar och kvalitetssäkrar all vår personal. 

Kort sagt: Vi gör allt för att leverera skräddarsydda lösningar för att hjälpa just ditt företag.

Senaste jobben

MAKEUP ARTISTER SÖKES

Vi har olika typer av event inom makeup och styling så därmed söker vi dig som inte är rädd för att vara på nya platser.

Läs mer här

LÖNEKONSULT

På uppdrag av vår kund, ett ledande bolag inom telecom söker vi nu en vass lönekonsult till ett spännande uppdrag under hösten.

Läs mer här

SOCIAL MEDIA MANAGER

På uppdrag av ett stort telecombolag söker People Partner en erfaren Social Media Manager. Brinner du för digital kommunikation och sociala medier?

Läs mer här

Senaste blogginläggen

GLAD SOMMAR

Härliga kunder, konsulter och vänner, Vi på People Partner vill önska er alla en fantastisk sommar! Hoppas att ni njuter av semester, sol och bad – och att även vädret på hemmaplan levererar.

Dagens tips

Monica Renstig var en av Sveriges första karriärrådgivare – hon började hjälpa människor att nå framåt i karriären redan 1989. Sedan dess har hon coachat 2 000 personer i karriären och författat ett flertal böcker.

Tårtleverans

Vi gjorde tillsammans med eventbolaget BSC Business Service Club ett fantastiskt roligt uppdrag. Spana in en tårtleverans av sällan skådat slag.. Tack för att vi fick vara med!

Senaste från @peoplepartner